© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Biskvito gamyba: 1. Minkštą sviestą su cukrumi, vanile ir druska mikseriu plakame iki purumo - apie 3-5 min. (kol apimtis padidėja 2 kartus). 2. Mušame po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min. 3. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.

Obuolių sluoksnio gamyba: 1. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis. 2. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų, vienos minutės pilnai pakanka, aš rududu buvau išsiėmus iš vakaro. 3. Sumaišome su obuoliais. Obuoliai turi apsivelti karamele.

Surinkimas: 1. Į kepimo popieriumi išklotą formą(24 х 30 cm) pilame tešlą, išlyginame paviršių. 2. Ant viršaus sudedame obuolius. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min. Tikriname po 40 min. šakute iš kraštelio prakrapštę biskvitą. Kitaip nelabai įmanoma, nes tikrinant mediniu pagaliuku jis bus šlapias nuo drėgno Rududu ir obuolių sluoksnio. Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai