© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą išsukite iki purios baltos masės. Įmuškite kiaušinio trynį, suberkite tarkuotą citrinos žievelę ir gerai išmaišykite.

Į sviesto masę įsijokite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Išminkykite tešlą ir sukočiokite rankomis į volelį. Jį supjaustykite labai aštriu peiliu maždaug 1 cm storio riekelėmis, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 15 minučių.

Iškepusius pyragėlius atvėsinkite ant grotelių ir sutepkite kondensuotu pienu, tada sulipdykite po du. Kraštus aplinkui taip pat sutepkite ir apvoliokite kokoso drožlėse.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai