Karamelės skonio obuolių uogienė

 (1)
Karamelės skonio obuolių uogienė
© Gamintojo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.

2. Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.

3. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.

4. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

„Dansukker“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Obuoliai
150 ml „Dansukker“ šviesus sirupas
200 ml Vanduo
1 šaukštas Citrinų sultys
200 g „Dansukker“ cukrus uogienėms
1 šaukštelis Kardamonas
Sudėtingumas :