Krevetės
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sūrį ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės, tačiau grietinėlę pilkite pamažu, nes sūris būna įvairaus kietumo. Be to, vieniems patinka tirštesnis padažas, kitiems skystesnis, todėl grietinėlės pilkite pagal skonį.

Krevetes nuvalykite. Įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Į gilią keptuvę supilkite vyną ir jam užvirus suberkite krevetes. Po poros minučių jas išgriebkite.

Paruoštas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis, tada mirkykite po vieną mėlynojo sūrio padaže ir mėgaukitės.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai