© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kalmarus 2 – 5 minutes apvirkite pasūdytame vandenyje, kai atvės, supjaustykite 5 mm storumo žiedais. Sudėkite vienu sluoksniu į dubenį, į kiekvieno žiedo vidurį įdėkite po gabalėlį lašišos.

Nulupkite agurkus, sutarkuokite, nusunkite sultis. Susmulkinkite krapus. Sumaišykite agurkų sultis, krapus, grietinę, įberkite druskos. Padažą galite supilti į nedidelę padažinę ir pastatyti į indo vidurį.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai