© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Anties filė pasūdykite, pabarstykite pipirais, cinamonu ir kartu su smulkintu česnaku pakepkite svieste, kol paskrus. Paskui perdėkite į gilų kepimo indą.

Padarykite padažą. Į sviestą, kuriame kepė antiena, įdėkite medaus ir 2 -3 min. pakepkite.

Sudėkite apelsinų skilteles prie mėsytės, taip pat – cinamono lazdeles, gvazdikėlius, raudonųjų pipirų žirnelių, šalavijų ir čiobrelių, įpilkite vyno. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 35 – 40 min.

Patiekite keptą antieną su apelsinų skiltelėmis ir mėtos lapeliais.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai