Meduolių skonio antiena su granatų padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Naudodami aštrų peilį, nupjaukite riebiąją mėsos dalį, stengdamiesi neįpjauti po ja esančios mėsos dalies.

File įdėkite į šaltą keptuvę taip, kad pjovimo vieta būtų apačioje ir pakepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai paruduos.

Tada mėsą sudėkite į kepimo indą pjautine dalimi į viršų.

Mėsos paviršių patepkite medumi, pabarstykite prieskoniais ir druska.

Kepkite orkaitėje 90ºC temperatūroje apie 25 min.

Padažas:

Ištirpinkite cukrų keptuvėje storu dugnu, sudėkite kmynus ir kario pastą.

Vėliau supilkite granatų sultis ir sultinį.

Virkite ant žemos ugnies apie 25 min., kol liks apie 300 ml padažo.

Naudokite padažo tirštiklį (arba kukurūzų krakmolą, sumaišytą su šaltu vandeniu), kad padažas gautųsi tirštesnis.

Paskaninkite jį druska.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai