© DELFI / Tomas Vinickas
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Visus prieskonius sumaišykite. Ištepkite jais antį ir palikite per naktį marinuoti.

Kitą dieną įdėkite antį į iki 220˚ C laipsnių įkaitintą orkaitę ir tokioje temperatūroje kepkite 30 minučių.

Tada temperatūrą sumažinkite iki 120˚ C laipsnių ir kepkite dar 30 minučių.

Obuolius ir kriaušes perpjaukite per pusę bei išimkite sėklas.

Pamerkite vaisius į cukrų ir pakepkite ant keptuvės, kol įgis šviesiai rudą spalvą.

Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, sudėkite vaisius į orkaitę su antimi.

Iškeptą antį patiekite su keptais obuoliais ir kriaušėmis bei papuoškite spanguolėmis.

http://www.kaledos.borjomi.lt

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai