Kalėdinis žuvies vyniotinis folijoje

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintus grybus išmirkyti ir išvirti. Nusunkti ir smulkiai supjaustyti.

Žuvies filė sumalti, pridėti piene išmirkyto batono, supilti ištirpintą sviestą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską gerai išsukti.

Smulkiai supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sudėti smulkintus petražolių lapelius ir supjaustytą kiaušinį. Išmaišyti.

Žuvies masę iškrėsti ant lentos, pabarstytos džiūvėsėliais, ir išploti 1 cm storio sluoksniu. Uždėti grybų įdarą ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Atsargiai susukti vyniotinį, įdėti į foliją, užspausti kraštus ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais, pikantišku kečupu ir daug daržovių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
1 stiklinė Pienas
1 vnt. Kiaušiniai
3 riekelė Batonas
1-2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Įdarui:
1 stiklinė Grybai džiovinti
50 g Fermentinis sūris
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Kiaušinis virtas
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus
Sudėtingumas :