Kalėdiniai „ROCKY ROAD“ saldainiai

Kalėdiniai „ROCKY ROAD“ saldainiai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite plačiame inde storu dugnu grietinėlę, cukrų, sviestą, sirupą ir kardamoną.

Užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol temperatūra pakils iki 125 °C laipsnių.

Sudėkite kakavą ir druską.

Supilkite tešlą į kepimo popieriumi padengtą formą.

Supjaustykite „Dumle“ saldainius į mažesnius gabaliukus ir sumaišykite su minizefyrais bei riešutais.

Paskirstykite gautą mišinį ant tešlos ir lengvai įspauskite į tešlą.

Palikite sukietėti kambario temperatūroje.

Supjaustykite į 20 gabalėlių.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 ml Grietinėlė
300 g Cukraus pudra
1 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Tamsus sirupas
1 šaukštelis SANTA MARIA maltas kardamonas
3 šaukštas Kakava
žiupsnelis Druska
12 vnt. „Dumle“ saldainiai
200 g Zefyrai
150 g Riešutai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :