Kalėdiniai avižinių dribsnių vainikai
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Suberkite dribsnius į didesnį dubenį.

2. Ištirpinkite sviestą, palengva kaitindami ant lėtos ugnies. Sviestui ištirpus, įmaišykite zefyriukus ir palengva maišykite, kol ištirps. Įlašinkite maistinių dažų, viską išmaišykite.

3. Ištirpintą zefyrų ir maistinių dažų masę supilkite į dubenį su avižiniais dribsniais, išmaišykite.

4. Paklokite ant stalo kepimo popierių. Kabinkite šaukštu dribsnių masę ir dėkite ant kepimo popieriaus.

5. Lengvai patepkite rankas sviestu arba pamirkykite vandenyje, kad dribsnių ir zefyrų masė mažiau liptų prie rankų. Pirštais iš kiekvieno masės kaupo suformuokite vainiką. Uždėkite po kelis raudonos spalvos pagardukus.

6. Palikite 10 min, kad sustingtų.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai