Kalėdinė PANNA COTTA

Kalėdinė PANNA COTTA
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.3571 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.

Grietinėlę, pieną,cinamoną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.

Patiekite su šokolado drožlėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

12 g Želatina
400 ml Grietinėlė (35 proc. riebumo)
200 ml Pienas
3 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
50 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :