Kalėdinė kakava

Kalėdinė kakava
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakaitinkite pieną, vanilę, cinamoną bei imbierą ir palikite 15 minučių, kad įgautų skonį.

Išimkite vanilės ankštį ir cinamono lazdelę. Vėl įkaitinkite pieną iki 80 °C laipsnių ir užpilkite ant šokolado gabalėlių. Įpilkite romo.

Suplakite šluotele ir supilkite į puodelį. Ant viršaus uždėkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir patiekite.

PAPUOŠKITE MINIZEFYRAIS!

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 2
Sudėtingumas :