Kalėdinė kakava
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pakaitinkite pieną, vanilę, cinamoną bei imbierą ir palikite 15 minučių, kad įgautų skonį.

Išimkite vanilės ankštį ir cinamono lazdelę. Vėl įkaitinkite pieną iki 80 °C laipsnių ir užpilkite ant šokolado gabalėlių. Įpilkite romo.

Suplakite šluotele ir supilkite į puodelį. Ant viršaus uždėkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir patiekite.

PAPUOŠKITE MINIZEFYRAIS!

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai