© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą pasūdome, pabarstome pipirais ir iš vienos pusės aptepame garstyčiomis.

Grybus ir morkas smulkiai supjaustome, apkepiname su 2 šaukštais sviesto. Po to pabarstome druska ir pipirais, pridedame petražolių ir varškės. Viską gerai išmaišome.

Paruoštą faršą dedame ant pjausnių. Viską susukame į suktinukus ir dar kiekvieną apsukame kiaulienos šonine ir sutvirtiname siūlu.

Paruoštus suktinukus apkepiname likusiame aliejuje. Supilame sultinį. Viską kepame apie 30 min., 200 C temperatūroje.

Sumaišome cheresą su grietinėle ir supilame į atsiradusį sultinį, paskui supilame ištirpintą vandenyje krakmolą, pagardiname prieskoniais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai