Kalakutienos suktinukai su varške

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą pasūdome, pabarstome pipirais ir iš vienos pusės aptepame garstyčiomis.

Grybus ir morkas smulkiai supjaustome, apkepiname su 2 šaukštais sviesto. Po to pabarstome druska ir pipirais, pridedame petražolių ir varškės. Viską gerai išmaišome.

Paruoštą faršą dedame ant pjausnių. Viską susukame į suktinukus ir dar kiekvieną apsukame kiaulienos šonine ir sutvirtiname siūlu.

Paruoštus suktinukus apkepiname likusiame aliejuje. Supilame sultinį. Viską kepame apie 30 min., 200 C temperatūroje.

Sumaišome cheresą su grietinėle ir supilame į atsiradusį sultinį, paskui supilame ištirpintą vandenyje krakmolą, pagardiname prieskoniais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kalakutienos krūtinėlės filė pjausniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
250 ml Sultinys
2 šaukštelis Garstyčios
100 g Pievagrybiai
150 g Morkos
4 šaukštas Aliejus
1 žiupsnelis Smulkintos petražolės
200 g Riebi varškė
8 vnt. Šoninės juostelės
3 šaukštas Cheresas
100 ml Grietinėlė
2 šaukštas Krakmolas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :