Kalakutienos suktinukai su padažu

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išvirkite, atšaldykite ir smulkiai supjaustykite, paskui sumaišykite su 50 ml grietinėlės. Susmulkinkite pusę gūželės salotų ir sumaišykite su grietinėle. Užbarstykite druska ir pipirais, suberkite imbierą.

Kalakutienos filė padalinkite į 4 gabaliukus, gerai išmuškite, pabarstykite druska ir pipirais ir užtepkite anksčiau paruoštu mišiniu. Susukite į ritinėlį ir kiekvieną suktinuką sutvirtinkite smeigtuku.

Apkepinkite kalakutienos suktinukus svieste, kol gražiai apskrus abi pusės. Supilkite sausą vyną, likusią grietinėlę ir salotas. Kepkite ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
600 g Kalakutienos filė
200 ml Grietinėlė
30 g Sviestas
1/2 stiklinė Baltas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Grietinė
1 gabaliukas Imbieras
Salotų gūželės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :