Kalakutienos suktinukai, kurie patiks visiems
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kalakutienos filė ar krūtinėlę supjaustykite plonais, delno dydžio kepsneliais.

Uždenkite maistine plėvele ir muštuku kiek paminkštinkite mėsą.

Abi puses apibarstykite pipirais, druska ir tarkuotu muskato riešutu.

Vieną pusę aptepkite tepamuoju lydytu sūreliu.

Morkas sutarkuokite ir apkepkite svieste su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Įdaro šaukštą ant kepsnelių pusės, apteptos sūreliu, arčiau vieno krašto.

Susukite, susmeikite mediniu smeigtuku.

Plonai aptepkite skystu medumi.

Kepsnelius sudėkite ant kepimo skardos, užtiestos kepimo popieriumi.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Patiekite su troškintomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai