© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Kalakutienos filė supjaustykite maždaug 3 cm skersmens gabaliukais ir sudėkite į dubenį. Apibarstykite druska, pipirais ir smulkintu česnaku, gerai sumaigykite. Supilkite jogurtą ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Medinius iešmelius pamerkite į šaltą vandenį 20 min.

Šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis.

Kalakutieną nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir apvyniokite kiekvieną gabaliuką šoninės juostele. Užmaukite suktinukus ant medinių iešmelių ir apkepinkite aliejaus ir sviesto mišinyje iš abiejų pusių. Pabaikite kepti orkaitėje arba grilyje.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai