© Reuters/Scanpix
Įvertinimas:
2.8182 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.

Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai