Kalakutienos pjausnys

© Reuters/Scanpix
Įvertinimas:
1.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.

Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Kalakutienos krūtinėlės filė
1 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Miltai
60 g Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
0,5 vnt. Citrinos
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :