Mėsos kukuliai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kalakuto krūtinėlę supjaustykite gabalėliais, susmulkinkite svogūną – viską sumalkite.

Džiūvėsėlius užpilkite pienu, gerai išmaišykite. Maišydami džiūvėsėlius supilkite į maltą kalakutieną, įmuškite kiaušinį. Paskaninkite druska, pipirais ir smulkintu mairūnu. Formuokite nedidelius maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje.

Spanguolių padažas

Pusę stiklinės spanguolių atidėkite į šalį. Iš likusių išspauskite sultis. Kvapniuosius pipirus ir gvazdikėlius sumalkite. Į puodą supilkite spanguolių ir apelsinų sultis, suberkite tarkuotą apelsino žievelę, tarkuotą imbierą, sudėkite medų, Vorčesterio padažą, cinamoną, druską, gvazdikėlius ir kvapniuosius pipirus.

Viską užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite apie 30 minučių. Suberkite likusias uogas ir pavirkite dar penkias minutes. Padažas paruošas.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai