© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.

Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai

Ingredientai

500 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Majonezas
50 g Batonas
1,5 šaukštas Krakmolas
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
6 šaukštas Aliejus
Garnyrui:
6 vnt. Morkos
200 g Džiovintos slyvos
6 šaukštas Aliejus
40 ml Citrinų sultys
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Maltas imbieras
pagal skonį Druska
žiupsnelis muskato riešutas