Kalakutienos kotletai su troškintomis morkomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.

Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Majonezas
50 g Batonas
1,5 šaukštas Krakmolas
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
6 šaukštas Aliejus
Garnyrui:
6 vnt. Morkos
200 g Džiovintos slyvos
6 šaukštas Aliejus
40 ml Citrinų sultys
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Maltas imbieras
pagal skonį Druska
žiupsnelis muskato riešutas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :