Kalakutienos kesadilijos
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepkinkite smulkintus svogūnus, tada sudėkite smulkiai pjaustytus kopūstus, padažą ir viską užvirkite.

Nuolat maišykite, kol kopūstai suminkštės, o masės kiekis sumažės perpus.

Nuimkite keptuvę nuo ugnies.

Išvalę keptuvę, įdėkite ant dugno tortiliją, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol sūris pradės lydytis.

Tada sudėkite mėsos riekeles ir kopūstus, o tortiliją perlenkite pusiau.

Patiekite ant pjaustymo lentos, supjaustytą nedideliais gabalėliais.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai