Kalakutienos kepsnys PERSIKAS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite kad suminkštėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele išspausto česnako ir palikite kelioms minutėms.

Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 3 minutes iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po puselę konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minutes.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai