Kalakutienos ir morkų keksiukai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
3000min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas sutarkuoti, kad gautusi tarkių masė, kaip cepelinams. Sumaišyti su malta mėsa, kiaušiniu, džiuvėsėliais, grietinėle, druska ir pipirais, įspausti česnako.

Šoninę smulkiai supjaustyti ir pakepti keptuvėje su svogūnu. Įmaišyti į visą keksiukų masę. Gerai perminkyti ir dėti į formeles pateptas aliejumi. Į vidų įspausti virtą putpelių kiaušinį.

Gražiai aptaisyti keksiukų viršų ir patepti glazūra.

Dėtį į orkaitę ir kepti apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Keksiukams:
12 vnt. Putpelių kiaušiniai
800 g Kalakutiena malta
300 g Morkos
1 vnt. Kiaušiniai
50 g Šaltai rūkyta šoninė
1 vnt. Svogūnai
100 ml Grietinėlė
100 g Malti džiūvėsėliai
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Glazūrai:
1 šaukštas Sojos padažas
3 šaukštas Aliejus
1 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
1 šaukštas Pomidorų padažas
1 šaukštas Medus
Porcijos: 12
Sudėtingumas :