Kalakutienos dešrelės

© Reuters/Scanpix
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Kalakutieną sumalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite kmynų, įdėkite grietinėlėje išmirkytas batono riekeles, įberkite druskos bei pipirų. Tada viską dar kartą sumalkite ir iš gauto faršo suformuokite dešreles. Jas apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.

Apkepusias dešreles sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir truputį patroškinkite. Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, papuoškite žalumynais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kalakutienos filė
50 g Batonas
50 ml Grietinėlė
100 g Sviestas
žiupsnelis Kmynai
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Malti džiūvėsėliai
100 g Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :