Kalakutiena su egzotišku padažu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir šiuo mišiniu įtrinkite kalakutieną. Laikykite šaltai apie 12 val. Tada mėsą kartu su majonezo padažu sudėkite į foliją ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Padažui kivį ir svogūnų laiškus supjaustykite kuo smulkiau, supilkite sultis, aliejų, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Padažą užpilkite ant iškeptos ir supjaustytos mėsos. Tinka patiekti su įvairiais vaisiais ar vaisių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kalakutų krūtinėlės
100 g Majonezas
1 šaukštas Garstyčios
šaukštelis Druska
Padažui:
1 vnt. Kiviai
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Svogūnų laiškai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :