© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Gilioje keptuvėje (galite naudoti “wok”) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutienos juosteles ir pakepinkite 1 min. Tada suberkite česnaką, imbierą, svogūnų laiškus bei aitriuosius pipirus ir pakepinkite dar pusę minutės. Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytas daržoves ir pakepinkite 1 min.

Sumaišykite sojos padažą, ryžių vyną, 2 šaukštus vandens ir šiuo mišiniu apipilkite daržoves. Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens ir įmaišykite į daržoves. Leiskite užvirti, tada sumažinkite ugnį, pakaitinkite 1min, įmaišykite sezamų sėklų aliejų.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite anakardžių riešutais ir svogūnų laiškais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai