Kalakutiena su daržovėmis

Patiekite su ryžiais arba makaronais.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Gilioje keptuvėje (galite naudoti “wok”) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutienos juosteles ir pakepinkite 1 min. Tada suberkite česnaką, imbierą, svogūnų laiškus bei aitriuosius pipirus ir pakepinkite dar pusę minutės. Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytas daržoves ir pakepinkite 1 min.

Sumaišykite sojos padažą, ryžių vyną, 2 šaukštus vandens ir šiuo mišiniu apipilkite daržoves. Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens ir įmaišykite į daržoves. Leiskite užvirti, tada sumažinkite ugnį, pakaitinkite 1min, įmaišykite sezamų sėklų aliejų.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite anakardžių riešutais ir svogūnų laiškais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Brokoliai
2 vnt. Morkos
100 g Kininis kopūstas
50 g Grybai
350 g Kalakutienos filė
1 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
10 g Imbieras
žiupsnelis Svogūnų laiškai
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Ryžių vynas
3 šaukštas Vanduo
1 šaukštelis Kukurūzų krakmolas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
Papuošimui:
50 g Anakardžių riešutai
2 vnt. Svogūnų laiškai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :