© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užkaisti vandenį spagečiams. Kalafiorus susmulkinti į mažus žiedinėlius ir dėti kepti į keptuvę kartu su gabalėliu sviesto.

Makaronus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti pagal instrukcijas ant pakelio.

Išplakti kiaušinį, į jį smulkiausia tarka įtarkuoti džiugą ir įtrupinti minkštąjį sūrį. Tuo tarpu nepamiršti vis pamaišyti kalafiorų, apibarstyti juos druska ir juodaisiais pipirais.

Kai spagečiai bus išvirę, išjungti ugnį ir nupilti nuo jų vandenį. Į tą patį puodą suberti jau minkštus kalafiorus ir užpilti kiaušinio ir sūrių plakiniu. Viską gerai išmaišyti ir uždengus puodo dangtį palaikyti apie 5 minutes. Apibarstyti smulkintais rozmarinų lapeliais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai