Žirnių košė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žirnius perplaukite kelis kartus.

Suberkite į sūdytą vandenį ir virkite ant nedidelės ugnies, kol suminkštės. Į verdančius žirnius įdėkite pipiro grūdelius, lauro lapą.

Vandenį nupilkite, prieskonius išimkite, įdėkite sviesto, išmaišykite ir uždenkite, kad dar šiek tiek pasitroškintų.

Smulkiai supjaustykite šoninę ir pakepkite keptuvėje kol gražiai apskrus.

Keptą šoninę supilkite į žirnius ir išmaišykite.

Itin tinka valgyti su rūgpieniu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai