Virtas liežuvis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
4.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nusipirktą liežuvį nuplaukite ir dėkite į puodą. Užvirkite, nupilkite putas, nuplaukite liežuvį ir vėl dėkite į puodą su vandeniu.

Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų, smulkiai pjaustytą morką, rozmarino šakelę, perpjautas česnako skilteles per pusę ir riekelėmis pjaustytą svogūną.

Virkite apie 3 valandas.

Karštą vandenį nupilkite, užpilkite šalto.

Liežuvį nusausinkite ir nulupkite viršutinę odelę.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai