© feastofguiltypleasures.blogspot.com
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Pertrinkite varškę. Sumaišykite ją su išsuktu sviestu, cukrumi (sumaišytu su vaniliniu cukrumi) ir kiaušiniu. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Įminkykite juos į varškės masę. Miltų reikia tiek, kad iš tešlos galima būtų suformuoti apvalų rutuliuką ir kad tešla nebeliptų prie rankų.

Palikite tešlą šaltai porai valandų.

Tešlai atvėsus, padalykite ją į dvi dalis.

Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą iki ganėtinai plono lakšto.

Patepkite lakštą norima uogiene (galima keisti plaktu baltymu su cukrumi, tiesiog cukrumi su prieskoniais, tokiais kaip cinamonas, galima pabarstyti tarkuotomis citrinų, apelsinų žievelėmis, džiovintomis spanguolėmis, razinomis, smulkintais riešutais ar šokolado gabalėliais). Atsargiai lakštą susukite ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.

Riekeles dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 C temperatūroje apie 20-25 minutes.

Tą patį pakartokite ir su antruoju lakštu.

Leiskite iškepusiems sausainiams atvėsti ir tik tada vaišinkitės ir vaišinkite svečius. Skanaus!

KAIP PAS MAMĄ: varškės sausainiai rožytės
© feastofguiltypleasures.blogspot.com
Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
feastofguiltypleasures.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai