Kaip paruošti itališkus bulvių virtinukus gnocchi + YPATINGAS RECEPTAS

 (15)
Gnocchi su pievagrybių padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirkite bulves su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir sugrūskite.

Į gerai sutrintas bulves įberkite miltų, krakmolo, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Ant miltais pabarstyto stalo voliokite piršto storio ritinėlius ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Gnocchi virkite stipriai pasūdytame vandenyje (dėkite į jau verdantį vandenį) su trupučiu aliejaus apie 3 minutes.

YPATINGAI SKANIAI PARUOŠTI GNOCCHI:

Pievagrybius nuvalykite supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Užbarstykite druskos, pipirų. Po 5 minučių kepimo, įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Suberkite išvirtus gnocchi ir išmaišykite.

Patiekiant apiberkite tarkuotu kietuoju sūriu, tarkuotais muskato riešutais ir bazilikais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Gnocchi
400 g Bulvės
150 g Miltai
3 šaukštas Krakmolas
1 vnt. Kiaušiniai
Pievagrybių padažui
200 g Pievagrybiai
pagal skonį Druska
50 ml Grietinėlė
50 g Kietasis sūris
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :