Gnocchi su pievagrybių padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvirkite bulves su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir sugrūskite.

Į gerai sutrintas bulves įberkite miltų, krakmolo, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Ant miltais pabarstyto stalo voliokite piršto storio ritinėlius ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Gnocchi virkite stipriai pasūdytame vandenyje (dėkite į jau verdantį vandenį) su trupučiu aliejaus apie 3 minutes.

YPATINGAI SKANIAI PARUOŠTI GNOCCHI:

Pievagrybius nuvalykite supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Užbarstykite druskos, pipirų. Po 5 minučių kepimo, įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Suberkite išvirtus gnocchi ir išmaišykite.

Patiekiant apiberkite tarkuotu kietuoju sūriu, tarkuotais muskato riešutais ir bazilikais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai