Česnakinis sūrio padažas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Porus smulkiai supjaustykite.

Nedideliame puode ištirpinkite sviestą ir suberkite porus.

Kepkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.

Sudėkite lydytą sūrelį, grietinę, išspauskite česnaką. Nuolat maišykite.

Kai gerai įkais, suberkite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį.

Maišykite, kol sūris ištirps.

Padažą sukrėskite į dubenį ir palaukite kol atvės.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai