Kaip paruošti česnakinį sūrio padažą traškučiams?

Šis padažas tiks ne tik su kukurūzų traškučiais, bet ir su šviežių daržovių lazdelėmis ir su krabų lazdelėmis tešloje.
Česnakinis sūrio padažas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Porus smulkiai supjaustykite.

Nedideliame puode ištirpinkite sviestą ir suberkite porus.

Kepkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.

Sudėkite lydytą sūrelį, grietinę, išspauskite česnaką. Nuolat maišykite.

Kai gerai įkais, suberkite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį.

Maišykite, kol sūris ištirps.

Padažą sukrėskite į dubenį ir palaukite kol atvės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Porai
0,5 pakelis Sviestas
1 indelis Lydytas sūrelis
6 šaukštas Grietinė
100 g Parmezano sūris
6 skiltelė Česnakai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :