© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Nusunkite skystį.

Užpilkite karštu pienu ir išmaišykite.

Šoninę smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais.

Jais užplikykite paruoštas bulves, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Žarnas gerai išvalykite, ištrinkite druska ir sukapotu česnaku, išplaukite ir prikimškite bulvių įdaro.

Kepimo skardą ištepkite riebalais ir sudėkite prikimštas žarnas, keliose vietose jas subadykite adata, kad kepdamos nesutrūkinėtų.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje (apie 180-200 laipsnių), retkarčiais viršų palaistant riebalais. Įpusėjus kepimui apverskite.

Kepkite kol gražiai apskrus - apie 40 minučių.

Patiekite su spirgučiais ir grietine.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai