Kaip namuose išsikepti gardų BATONĄ

 (5)
Už receptą dėkojame skaitytojai Jovitai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pieną pašildykite ir ištirpinkite mieles, cukrų, vanilinį cukrų. Išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Suberkite druską, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Pieną supilkite į miltus ir gerai išminkykite.

Uždenkite švariu rankšluosčiu ir palikite pakilti 2 valandas.

dar kartą išminkykite, padarykite storą tešlos dešrą, ją susukite tarsi gręžiant, galus užlenkite ir palikite pastovėti dar 30 minučių.

Aptepkite pieno ir trynio plakiniu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Miltai
7 g Sausos mielės
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Cukrus
50 g Sviestas
150 ml Pienas
žiupsnelis Vanilinis cukrus
Aptepimui
1 vnt. Kiaušinio trynys
1 šaukštas Pienas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :