© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pieną pašildykite ir ištirpinkite mieles, cukrų, vanilinį cukrų. Išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Suberkite druską, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Pieną supilkite į miltus ir gerai išminkykite.

Uždenkite švariu rankšluosčiu ir palikite pakilti 2 valandas.

dar kartą išminkykite, padarykite storą tešlos dešrą, ją susukite tarsi gręžiant, galus užlenkite ir palikite pastovėti dar 30 minučių.

Aptepkite pieno ir trynio plakiniu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai