Kaip iškepti tobulai traškias vištų blauzdeles?

 (2)
Traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Majonezą sumaišykite su išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskatu ir kmynais.

Mišiniu aptepkite blauzdeles, sudėkite į dubenį ir apliekite marinato likučiu.

Marinuokite per naktį šaldytuve.

Kepimo popieriumi ištieskite skardą.

Nuo blauzdelių pirštais nubraukite marinato perteklių.

Blauzdeles sudėkite ant skardos, geriau, kad jos nesiliestų viena su kita.

Aptepkite aliejumi ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
3 šaukštas Majonezas
5 skiltelė Česnakai
0,5 šaukštelis Druska
0,25 šaukštelis Pipirai
2 šaukštelis Kmynai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :