Traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Majonezą sumaišykite su išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskatu ir kmynais.

Mišiniu aptepkite blauzdeles, sudėkite į dubenį ir apliekite marinato likučiu.

Marinuokite per naktį šaldytuve.

Kepimo popieriumi ištieskite skardą.

Nuo blauzdelių pirštais nubraukite marinato perteklių.

Blauzdeles sudėkite ant skardos, geriau, kad jos nesiliestų viena su kita.

Aptepkite aliejumi ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 40 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai