Kaimiškas pievagrybių troškinys

Kaimiškas pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius supjaustykite ir dėkite kepti įkaitintame svieste ant mažos ugnies.

Apiberkite druska ir pipirais.

Po kelių minučių suberkite peiliu sutraiškytas česnako skilteles, suberkite rozmarinus. Uždenkite dangčiu. Patroškinkite kelias minutes.

Kiaulienos šaltai rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir pakepkite atskiroje keptuvėje, kol apskrus.

Šoninę suberkite į pievagrybius ir išmaišykite. Pakepkite, kol nebeliks skystimo.

Patiekite su orkaitėje paskrudintomis batono riekelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
5 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 šaukštas Sviestas
6 riekelė Kiaulienos šoninė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :