Kaimiškas pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius supjaustykite ir dėkite kepti įkaitintame svieste ant mažos ugnies.

Apiberkite druska ir pipirais.

Po kelių minučių suberkite peiliu sutraiškytas česnako skilteles, suberkite rozmarinus. Uždenkite dangčiu. Patroškinkite kelias minutes.

Kiaulienos šaltai rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir pakepkite atskiroje keptuvėje, kol apskrus.

Šoninę suberkite į pievagrybius ir išmaišykite. Pakepkite, kol nebeliks skystimo.

Patiekite su orkaitėje paskrudintomis batono riekelėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai