© Recepto autorė
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

  1. Bulves išverdame su lupenomis, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais, sudedame į dubenį.
  2. Svogūnus nulupame, supjaustome šiaudeliais, sudedame į dubenį kartu su bulvėmis.
  3. Viename dubenyje gerai išplakame alyvuogių aliejų su actu. Užpilas turi būti balkšvai gelsvos spalvos. Užpilą supilame ant bulvių, pagardiname petražolėmis ir lengvai išmaišome.
  4. Bulvių salotas sudedame į dvi lėkštes, ant viršaus uždedame tuno gabalėlius, apibarstome druska ir patiekiame.

Pastabos. Prieš patiekdama bulvių salotas jas dažniausiai palaikau 30–60 min. šaldytuve, kad visi skoniai geriau įsigertų. Jei salotas valgysite vėliau, petražoles galite užbarstyti ant salotų viršaus tik prieš patiekdami.

Kai nesinori nieko įmantraus: ispaniškos bulvių salotos su tunu
© Recepto autorė
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai