© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvį supjaustykite 5-8 cm ilgio gabalėliais, sumaišykite su krevetėmis ir jūrų šukutėmis, apliekite žaliosios citrinos sultimis, sumaišytomis su kalendra.

Ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje, nuolat maišydami, apkepinkite griežinėliais supjaustytas daržoves.

Ten pat sudėkite konservuotų pomidorų gabalėlius kartu su sultimis, supilkite vyną, suberkite sauso sultinio kubelį, cukrų, druską, pipirus, įpilkite 175 ml vandens. Ant stiprios ugnies užvirinkite, po to, sumažinus ugnį iki vidutinio lygio, pakaitinkite dar penkias minutes.

Į šį mišinį sudėkite jūros gėrybes ir sumaišykite, vėl ant stiprios ugnies viską užvirinkite, vėliau, sumažinę ugnį, nuolat maišydami, pakepinkite apytiksliai 5-10 minučių, kol jūros gėrybės taps matinėmis. Papuoškite petražolėmis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai