© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Juodadėmę menkę supjaustome gabalėliais ir pamarinuojame su citrinos sultimis. Gabalėlius dedame į skardą, ant žuvies dedame gabalėlį žalio sviesto, sumaišyto su paskrudintais kedro riešutais. Viską užkepame orkaitėje apie 3-5 min.

Porus supjaustome šiaudeliais, kepiname ant aliejaus, prieš pabaigą karamelizuojme. Porams įgavus rusvą spalvą, pilame martinį ir jį nugariname. Pabaigoje supilame grietinėlę.

Užkeptą juodadėmę menkę tiekiame su porų padažu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai