Jautienos troškinys

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų ir apie 4-5 min. pakepkite smulkiai supjaustytą svogūną. Įdėkite siauromis juostelėmis supjaustytą mėsą ir grybus, pakepkite apie 4-5 min (arba kol apskrus).

Sumaišykite prieskonių pakelio turinį su pienu ir supilkite į keptuvę.

Užvirinkite ir pavirkite apie 5 min.

Patiekite kartu su laukiniais arba baltaisiais ryžiais.

Patarimas: išbandykite kiaulieną vietoj jautienos ir įdėkite gabalėliais pjaustytą raudonąją papriką. Jei norite, kad patiekalas būtų kiek riebesnis, įdėkite šiek tiek grietinės ruošimo pabaigoje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :