© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų ir apie 4-5 min. pakepkite smulkiai supjaustytą svogūną. Įdėkite siauromis juostelėmis supjaustytą mėsą ir grybus, pakepkite apie 4-5 min (arba kol apskrus).

Sumaišykite prieskonių pakelio turinį su pienu ir supilkite į keptuvę.

Užvirinkite ir pavirkite apie 5 min.

Patiekite kartu su laukiniais arba baltaisiais ryžiais.

Patarimas: išbandykite kiaulieną vietoj jautienos ir įdėkite gabalėliais pjaustytą raudonąją papriką. Jei norite, kad patiekalas būtų kiek riebesnis, įdėkite šiek tiek grietinės ruošimo pabaigoje.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai