© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite plonais gabalėliais. Miltus sumaišykite su muskato riešutų milteliais, šį mišinį supilkite į mėsą. Apipilkite alyvuogių aliejumi. Viską gerai išmaišykite.

Įkaitinkite didelę keptuvę, sudėkite į ją mėsą ir ją apkepkite. Apkepusią mėsą perdėkite į lėkštę.

Į tą pačią keptuvę suberkite supjaustytą svogūną, supilkite mėsos sultinį, vyną ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir kaitinkite kol užvirs. Ugnį sumažinkite ir sudėkite jautieną atgal į keptuvę. Troškinkite jautieną apie pusvalandį.

Į troškinį suberkite supjaustytus grybus ir sudėkite grietinę. Troškinkite dar 15 minučių. Troškinys puikiai tinka su ryžiais arba virtomis daržovėmis.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai