© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną išmušti, ištepti aliejumi ir apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po gabaliuką kumpio, šiaudeliais supjaustyto sūrio, sutrintų česnakų, žalumynų, susukti ir susmeigti smeigtukais.

Suktinukus apkepinti iš visų pusių likusiame aliejuje ir svieste, supilti vyną, sultinį ir 5–7 min. patroškinti. Paskui supilti grietinėlę ir pakaitinti iki virimo.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai