Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite keturkampiais gabalėliais, maždaug po 30–40 gramų.

Marinatui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Mėsą sudėkite į indą, užpilkite marinatu, išmaišykite, gerai suspauskite ir, uždengę indą, šaltai palaikykite 4–12 val.

Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.

Kepkite ant vidutinio karštumo žarijų, iešmą sukiodami apie 20 minučių.

Tinka: Iškylai,
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai