© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Atpjaunam nugarinės riekę, papipirinam, pabarstom šviežiu rozmarinu, aptepam adžika ir paliekam keletui valandų.

Prieš kepant pabarstom druska. Kepam apie 20 minučių 180 C temp.

Žaliajam sviestui dubenėlyje sumaišome kambario temperatūros sviestą, susmulkintus žalumynus, druską ir citrinų sultis. Iš mišinio formuojame 2-3 cm kamuoliukus, juos dedame ant lėkštelės. Kamuoliukus šaldome šaldiklyje 10 min.

Jautienos nugarinė su adžika ir žaliuoju sviestu
© Asmeninio archyvo nuotr.


Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai