Mėsos rutuliukai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Duoną užmerkite piene. Nusunkite. Duoną ir jautieną sumalkite mėsmale. Mėtos lapelius stambiai supjaustykite. Česnaką nulupkite ir išspauskite.

Į faršą sudėkite mėtas, česnaką, įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite prieskonines žoles, kvapniuosius pipirus, druską, viską gerai išmaišykite. Likusius kiaušinius išplakite su trupučiu druskos.

Iš faršo formuokite kamuoliukus. Iš pradžių juos apvoliokite miltuose, o tada – kiaušinių plakinyje.

Jautienos rutuliukus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje – kepkite apie 7 minutes. Paruoštus kukuliukus papuoškite žalumynais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai