© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautienos išpjovą supjaustykite griežinėliais. Įkaitintame augaliniame aliejuje iškepkite jautienos kepsnius. Sudėkite į lėkštę.

Susmulkintas bruknes sumaišykite su cukrumi ir portveinu, įpilkite truputėlį vandens ir pavirinkite.

Likusiame nuo mėsos padaže patroškinkite susmulkintą svogūną. Ten pat supilkite bruknių padažą, suberkite tarkuotus baltuosius ridikėlius, garstyčias, druską, įpilkite truputėlį vandens. Maišydami užvirinkite.

Prieš patiekiant ant stalo kiekvieną kepsnį perpjaukite išilgai. Į indą įpilkite truputėlį padažo, padėkite mėsą ir apliekite likusiu bruknių padažu. Garnyrui patiekite pjaustytų salierų stiebų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai