Jautienos išpjova

 (1)
Jautienos išpjova
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu ir apkepkite iki 130 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–60 minučių, atsižvelgdami į jos dydį.

Supjaustykite agurką griežinėliais, o svogūnus perpjaukite perpus.

Patiekite mėsą su žaliosiomis salotomis, agurkais, svogūnais.

Patarimas! Paruoškite svogūnų marinatą sumaišydami 1 arb. š. acto, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. druskos ir keletą burokėlių griežinėlių arba vietoj jų įpilkite burokėlių sulčių.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautienos išpjova
1 pakelis SANTA MARIA žvėrienos prieskonių mišinys
pagal skonį Marinuoti svogūnai
pagal skonį Agurkai
3 sauja Salotos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :