Jautienos išpjova
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu ir apkepkite iki 130 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–60 minučių, atsižvelgdami į jos dydį.

Supjaustykite agurką griežinėliais, o svogūnus perpjaukite perpus.

Patiekite mėsą su žaliosiomis salotomis, agurkais, svogūnais.

Patarimas! Paruoškite svogūnų marinatą sumaišydami 1 arb. š. acto, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. druskos ir keletą burokėlių griežinėlių arba vietoj jų įpilkite burokėlių sulčių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai