Jautienos ir daržovių salotos

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, mėsą pasūdykite, apibarstykite pipirais ir maišydami 2 – 3 min. pakepkite.

Mėsą išimkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite svogūnus, įpilkite 1/3 stiklinės vandens, 2 min. patroškinkite, paskui sudėkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus, smulkintus pievagrybius, įberkite druskos. Pakepkite dar 3 – 4 min., kol suminkštės svogūnas.

Įpilkite į keptuvę vyno, suberkite smulkintą česnaką. Uždengę dangčiu troškinkite 5 – 7 min., sudėkite mėsą ir pakaitinkite 1 – 2 min., kad mėsa prisigertų padažo.

Patiekite jautieną su troškintomis daržovėmis, grybais, apibarstykite garžgarstėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Jautiena
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
265 g Pievagrybiai
300 g Vyšniniai pomidoriukai
2/3 stiklinė Raudonas sausas vynas
2 skiltelė Česnakai
110 g Garžgarstės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :