Jautienos įdaras cepelinams

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautienos nugarinę sumalkite stambesniais mėsos gabaliukais. Svogūną sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sudėkite prieskonius ir viską gerai išminkykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautienos nugarinė
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Mairūnai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :