© Vida Press
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite nedideliais gabalėliais pjaustytą jautieną, pagal skonį pagardinusios druska bei juodaisiais pipirais. Tada mėsą perkelkite į puodą, kur ją troškinsite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkintas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Daržoves sudėkite į puodą prie mėsos.

Puodą padėkite ant ugnies, sudėkite konservuotus pomidorus be odelės, supilkite vyną, sudėkite nuskabytus rozmarino lapelius, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais – leiskite troškiniui užvirti.

Makaronus išvirkite, laikydamosi ant pakuotės pateikiamų instrukcijų. Nukoškite.

Troškintą jautieną patiekite su virtų makaronų garnyru, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir papuoškite petražolėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai